Over ons

Leuk dat je meer over Meukvrij Winkelen wil weten! Hieronder stellen we ons team graag aan je voor:

 

          

Monique van der Vloed

Even voorstellen: Ik ben Monique van der Vloed, (natuur)voedingsdeskundige, gewichtsconsulente, en kritisch health blogger. Ik ben tevens auteur van vele receptenboeken.

 

In 2012 bracht ik het woord “ meuk” naar grotere hoogten, door het te gebruiken als verzamelwoord voor alle rommel en ellende die in ons voedsel wordt gepropt. Dit woord is opgepikt en wordt zelfs door bekende Nederlanders als zodanig gebruikt. Meukvrij met Monique is mijn handelsnaam geworden en daar ben ik best een beetje trots op. 

Eindelijk is deze webwinkel er gekomen. Dit was jarenlang een stille droom. Een webwinkel waarin alleen maar meukvrije producten worden verkocht onder één dak. Deze webwinkel betekent voor mij een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met Mieke. Mieke ken ik al vanaf het begin van mijn carrière als blogger en auteur. Zij was destijds bezig met het opzetten van haar webwinkel, die inmiddels tot één van de grootste natuurvoedings-webwinkel van Nederland mag worden gerekend. We zijn met elkaar gegroeid tot het punt waar we nu zijn. En zijn daardoor ook erg goede maatjes geworden. Deze vriendschap is zo bijzonder dat we het aandurfden samen deze prachtige webwinkel te starten. We hebben samen klappen doorstaan, vele ups and downs gekend, en elkaar daarin altijd blijven steunen, dit legt een dikke fundering op de grond. Ik kon mij geen betere zakenpartner voorstellen. 

Mieke en ik staan voor exact dezelfde standpunten, als het komt op voeding en aanverwante producten voor de gezondheid. Alles moet 100% gegarandeerd meukvrij zijn, en daarin gaan we ver. En zijn we kritisch te werk gegaan bij het vullen van de winkel. Zodat we een 100% volledige garantie kunnen bieden dat wij geen meuk verkopen, maar ECHTE voeding. Zoals voeding is bedoeld.
Ik hoop, dat wij jullie hiermee een heel groot plezier kunnen doen!          

Mieke Hendriks

Hallo, ik ben Mieke Hendriks en samen met Monique ben ik deze webshop gestart. Het lijkt mij een superleuke uitdaging om de shop te vullen met mooie Meukvrije producten!          

Deni Huijbers

Hallo, ik ben Deni Huijbers en werk als backoffice medewerker bij Meukvrij Winkelen.


Samen met mijn collega Suzanne ben ik verantwoordelijk voor de backoffice van de webshop. Het behandelen van klantvragen en de voorraad van de webshop op peil houden houden mij fulltime bezig! 


          

Suzanne Thijssen

Ik ben Suzanne Thijssen en werk net als mijn collega Deni als backoffice medewerker bij Meukvrij Winkelen.


Naast dat ik mede verantwoordelijk ben voor de backoffice van de webshop, hou ik me ook bezig met communicatie en design.